BHV cursus Etten-Leur

BHV cursus Etten-Leur

Een BHV cursus nabij Etten-Leur volgen? Of wilt u dat de cursus op uw locatie plaatsvind? Dat is beiden mogelijk bij B&V partners in veiligheid. Onze bedrijfshulpverlening cursus is inclusief AED training. Binnen een organisatie is veiligheid essentieel. Om het veilig handelen bij een ongeval of calamiteiten te waarborgen dient u een goed getrainde bhv’er aan te stellen. Onze BHV cursus gaat in op de regels voor communicatie, alarmeringen en de algemene hulpverleningsregels.

B&V partners in veiligheid heeft een nieuwe BHV cursus ontwikkeld. De door ons ontwikkelde cursussen bestaan uit een praktijkgedeelte van 5 uur, een thuisstudie van 8 uur en 8 toets momenten door het jaar heen. Op onze locatie hebben we een speciale cursus ruimte ingericht om grote herkenbaarheid met de praktijk te verkrijgen. Ook is het mogelijk om de BHV cursus bij u op locatie in Etten-Leur plaats te laten vinden.

BHV cursus in Etten-Leur

Onze opleidingen

Ons brede aanbod cursussen rondom bedrijfshulpverlening heeft als basis het verkrijgen van alle benodigdheden en vaardigheden in uw organisatie. We gaan verder dan dit, want we zorgen dat bij iedere cursus de risico’s van uw dagelijkse praktijk nauwgezet aan bod komt. Zo kunnen wij onze oefenruimte aanpassen naar uw werkomgeving. Daarnaast kunnen wij ook de BHV cursus laten plaatsvinden op uw locatie in Etten-Leur. Bekijk ons uitgebreide aanbod opleidingen.

Professionele trainers

De trainers bij B&V partners in veiligheid zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van veiligheid. Daarnaast zijn de trainers louter professionals, hebben elk hun eigen specialisme en een ruime ervaring. De hoogwaardige kwaliteit voor de wijze waarop zij u en uw werknemers helpen en enthousiasme zijn kenmerkend voor onze trainers. Lees meer over onze aanpak.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze nieuwe BHV cursus? Bekijk de BHV cursus pagina voor meer informatie en de actuele cursusdata. Wilt u een offerte ontvangen voor een BHV cursus op uw locatie in Etten-Leur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het maatwerkofferteformulier. U kunt dit ook doen door contact op te nemen via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl.

BHV cursus Etten-Leur

Offerte