BHV cursus Roosendaal

BHV cursus Roosendaal

Bent u op zoek naar een BHV cursus in of nabij Roosendaal? Dan bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel BHV cursussen op onze speciaal ingerichte locatie of op locatie bij u in Roosendaal. De cursus is inclusief AED training. In elke organisaties is veiligheid essentieel en om het veilig handelen te waarborgen bij een ongeval en/of calamiteiten dient u een goed getrainde bhv’er aan te stellen. Onze bedrijfshulpverleningscursus gaat in op de regels voor de communicatie, alarmeringen en natuurlijk de algemene hulpverleningsregels.

B&V partners in veiligheid heeft een nieuwe opzet voor de BHV cursus ontwikkeld. De nieuw ontwikkelde cursus bestaat uit een praktijkgedeelte van 5 uur, een thuisstudie van 8 uur en 8 toets momenten door het jaar heen. We hebben op onze locatie een speciale cursus ruimte ingericht om grote herkenbaarheid met de praktijk te verkrijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om de BHV cursus bij u op locatie in Roosendaal te laten plaatsvinden.

BHV cursus in Roosendaal

Professionele ervaren trainers

De trainers van B&V partners in veiligheid zijn louter professionals, hebben elk hun eigen specialisme en hebben een ruime ervaring. Daarnaast zijn ze voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van veiligheid. Kenmerkend voor onze trainers is hun enthousiasme en de hoogwaardige kwaliteit waarop zij u en uw medewerkers helpen. Lees meer over onze aanpak.

Breed aanbod opleidingen

De basis van ons breed aanbod cursussen rondom bedrijfshulpverlening  is het verkrijgen van alle benodigdheden en vaardigheden in uw organisatie. Daarnaast gaan we bij B&V partners in veiligheid verder, want we zorgen dat bij iedere cursus de risico’s van uw dagelijkse praktijk nadrukkelijk aan bod komt. Wij kunnen bijvoorbeeld onze oefenruimte aanpassen naar uw werkomgeving. Ook kan de BHV cursus plaatsvinden op uw locatie in Roosendaal. Bekijk ons uitgebreide aanbod opleidingen.

Meer informatie?

Wilt u een BHV cursus volgen in of nabij Roosendaal? Bekijk dan de BHV cursus pagina de actuele cursusdata. Of vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het maatwerkofferteformulier voor een cursus bij u op locatie. Ook kunt u contact met ons opnemen via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl.

BHV cursus Roosendaal

Offerte