BHV cursus Waalwijk

BHV cursus Waalwijk

Op zoek naar een BHV cursus nabij of op uw locatie in Waalwijk? B&V partners in veiligheid biedt BHV cursussen aan op locatie of in de speciaal ontworpen praktijkruimte. De bedrijfshulpverlening cursus zijn inclusief AED training. Veiligheid binnen een organisatie is essentieel. Op het moment dat u een goed getrainde bhv’er aanstelt waarborgt u het veilig handelen bij een ongeval en calamiteiten. De BHV cursus gaat in op de regels voor de communicatie, alarmeringen en natuurlijk de algemene hulpverleningsregels.

B&V partners in veiligheid heeft een nieuwe BHV cursus ontwikkeld. De nieuwe cursussen bestaan uit een praktijkgedeelte van 5 uur, een thuisstudie van 8 uur en 8 toets momenten door het jaar heen. De BHV cursus is zowel te volgen in onze speciale cursus ruimte die is ingericht om grote herkenbaarheid met de praktijk te verkrijgen als op uw locatie in Waalwijk. De keuze is aan u.

BHV cursus in Waalwijk

Onze opleidingen

Het verkrijgen van alle benodigde kennis en vaardigheden in uw organisatie, dat is onze basis van het brede aanbod cursussen rondom bedrijfshulpverlening. Daarnaast gaan wij verder, want we zorgen ervoor dat bij iedere cursus de risico’s van uw dagelijkse praktijk nauwgezet aan bod komen. Het is mogelijk om de BHV cursus bij u op locatie in Waalwijk plaatsvinden, maar indien de cursus bij ons op locatie plaatsvindt passen wij de oefenruimte aan naar uw werkomgeving. Bekijk ons uitgebreide aanbod opleidingen.

Zeer ervaren trainers

Alle trainers bij B&V partners in veiligheid zijn louter professionals die voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid. Elke trainer heeft zijn eigen specialisme en daarnaast een ruime ervaring. Kenmerkend voor onze trainer zijn het enthousiasme en hoogwaardige kwaliteit voor de wijze waarop zij u en uw medewerkers helpen. Lees meer over onze aanpak.

Meer informatie over onze BHV cursussen in de regio Waalwijk?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze zelf ontwikkelde BHV in de buurt van Waalwijk? Bekijk de BHV cursus pagina voor de actuele cursusdata. Wilt u een offerte ontvangen voor een BHV cursus op locatie? Vraag dan een offerte aan via het maatwerkofferteformulier. Ook kunt u dit doen door contact met ons op te nemen via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl.

BHV cursus Waalwijk

Offerte