VCA in het Pools

Kurs V.C.A.

Kurs V.C.A. Krótko, ponieważistniejemożliwość, abypodążaćtądrogą w językupolskim. Abyuzyskaćwięcejinformacji, prosimy o kontaktpodadresem info@www.partnersinveiligheid.nl

Doelgroep

Medewerkers in bedrijfstakken waar kennis en vaardigheden van veiligheidsrisico’s op de werkplek vereist is met het doel dat werknemers en leidinggevenden, werkzaam in diverse bedrijfstakken o.a. kennis en inzicht krijgen van de risico’s en de veiligheid.

Inhoud van de opleiding

Bij deze opleiding wordt er rekening gehouden met de veiligheidswetgeving, risico's en de preventie daarvan. Ook moet men bewust worden van het gevaar om je heen, zoals brand en explosiegevaar, gevaren bij het lassen en het werken met machines en gereedschappen. Daarnaast wordt het onderdeel werken op hoogte behandeld en leer je hoe je je daar tegen kan beschermen.

Tijdens de opleiding wordt er in de praktijk getraind in het omgaan met kleine blustoestellen/-middelen en worden de deelnemers getraind om een beginnende brand te bestrijden en/of te beperken.

Zo worden de verschillende soorten brand uitgelegd en met welk blusmiddel er geblust kan worden. Zoals bij een:

- Gasbrand
- Vaste stoffen brand
- Vloeistofbrand
- Computerbrand
- Vuilnisbakkenbrand
- Persoon in brand
- Frituur brand

De training bestaat in totaal uit 1 dag, inclusief examentraining. Voor zowel theorie als praktijk worden de risico’s en de te treffen maatregelen bij verschillende werkzaamheden, o.a. de bouw, geïllustreerd met videobeelden. Deze opleiding kunt u volgen bij u op locatie of op ons opleidingscentrum in Zevenbergen.

Heeft u intresse in deze opleiding?  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over deze cursus, u kunt ook e-mailen naar info@www.partnersinveiligheid.nl vermeld daarbij Kurs V.C.A.
Offerte